torstai 11. heinäkuuta 2013

Only God can judge me

woopwoop, alotimpa blogin nyt vissiinki viidennettä kertaa mut ei kai se oo niiin justiinsa? eli siis täällä kirjottelee melkein 18-vuotias tyttö etelä-suomesta:) kirjottelen omia mietteitäni tänne maan ja taivaan väliltä, mitä ny tulee ikinä mieleen. 

viikonloppu meni kivasti summer upissa jennin ja muiden hörhöjen kanssa ♥ tuli nähtyä niin paljon tuttuja ja tutustuttua uusiin ihmisiin niin en jaksa rupee luettelee kenen kanssa mä sielä pörräilin :p  ainoo asia, minkä takia halusin kahen päivän lipun, koska perjantaina esiinty skandaali !! siis jätkästä ei oo kuulunu kymmeneen vuoteen mitään ja sit se tulee yhtäkkii summer uppii esiintyy? hyvin se veti, ja veti vielä muutaman sen uusista biisistä ja hyvältä kuulosti ;) videoitakin tuli otettua öö noin 10 kappaletta? känni oli kova, koko viikonlopun.. :D tuli myös ostettua nygårdin pillumagneetti paita, uus kulmakoru ja tottakai lei pitää olla summer upissa!

perjantaina ku sinne mentiin ni saatiin jägermeisterin jotku vip-rannekkeet, millä sai ilmasia juomia sieltä  teltasta. "ootte kyl nii hyvännäkösii muijii et ottakaa tost ny tollaset rannnekkeet ni saatte kännin päälle"
ok, ja mehän tehtiin työtä käskettyä.. ;)

lauantain esiintyjistä en käyny kattomassa ku stigin, uniikin ja nygårdin, muuten hilluin vaan jossain sielä ulkopuolella jeejee? :D lauantaina oli vielä pahempi jurri koska huonosti nukutut yöunet + salmari ei oo hyvä yhdistelmä.. apua nyt täst tuli hirvee summer up -postaus... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti